Edukacja społeczna w programach kształcenia zintegrowanego / Elżbieta Marek. - Marek, Elżbieta (pedagogika)
Zakres i treść: cele edukacji społecznej, treści edukacji społecznej, sposoby osiągania celów, ocenianie i metody sprawdzania osiągnięć ucznia.