Edukacja społeczna w programach kształcenia zintegrowanego - Marek, Elżbieta (pedagogika). (2014)
Zakres i treść: cele edukacji społecznej, treści edukacji społecznej, sposoby osiągania celów, ocenianie i metody sprawdzania osiągnięć ucznia.
Tyt. nagł.