Chorkonzert de Freien Sänger Danzig - Deutscher Arbeiter-Sängerbund. (Danzig : [s.n., 1930)
Program występu gdańskiego chóru, który miał miejsce w Petrischule 12.04.
Keywords: Deutscher Arbeiter-Sängerbund.; Gesangverein Freier Sänger (Gdańsk).; Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie artystyczne; Pieśni niemieckie