Gdańsk - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). (Gdańsk - Wrzeszcz, 1946)
Przedstawia ruiny Zielonej Bramy, widok z Długiego Targu, 1946 r.
Tyt. i data ołówkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Zielona Brama (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie