Kościół prawosławny na Cyprze jako przywódca religijny i polityczny Greków cypryjskich : mit czy rzeczywistość? / Renata Jankowska. - Jankowska, Renata
Słowa kluczowe: kościół prawosławny na Cyprze, Grecy cypryjscy, przywództwo religijne kościoła.