Uciechy staropolskie lepsze i pożyteczniejsze aniżeli z Bacchusem i Wenerą, muzyką, śpiewem i tańcem okraszone / Krech ; Teatr Muzyczny w Gdyni. - Krechowicz, Jerzy (1937-2023) ([wydawca nieznany], 1981)
Plakat informujący o premierze w Teatrze Muzycznym w Gdyni. Na czarno-białym plakacie fragment średniowiecznej ryciny.