[Afisz teatralny] Stefan Żeromski - Grzech : Dramat w 4 aktach / Państwowy Teatr "Wybrzeże". (Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1955)
Afisz teatralny informujący o premierze 25.02.1955 r. Teatr Kameralny w Sopocie Rokossowskiego 39. Reżyseria: Juliusz Lubicz-Lisowski, scenografia: Roman Bubiec.