Rybak z fajką - Żukowski, Stanisław (1911-1983). ([Warszawa], 1969)
Przedstawia portret rybaka z fajką, w popiersiu.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, technika, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.