Exlibris Markku Turunen / [Lembit Lõhmus]. - Lõhmus, Lembit (1947- ). (1993)
Przedstawia Arkę na wzburzonym morzu, u dołu napis: Exlibris Markku Turunen. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.