Danzig Das neue Kuhtor - Clara Bernthal (Gdańsk). (Danzig : Verlag Clara Bernthal, 1905)
Przedstawia Bramę Krowią i Most Krowi po przebudowie w 1904 r. Ok. 1906 r.
Data wg biogramu wyd. i przedstawienia.
Fot. Gd.