Krzysztof Przepióra Exlibris / [A. Kalczyńska]. - Kalczyńska, Alina (1936- ). ([wydawca nieznany], 1965)
Kula ozdobiona kwiatkami i wstęgą z napisem: Krzysztof Przepióra. U dołu tłoczony napis Exlibris.