[Afisz teatralny. Incipit] Ostatnie 3 pożegnalne przedstawienia ... Uwaga kręcimy ... / Estrada Satyryczna Łódź. ([wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o przedstawieniu, które miało miejsce 30-31.07.1956 r. w Teatrze Letnim w Sopocie.