[Afisz. Incipit] Do wszystkich rolników powiatu sztumskiego ... - Grodnicki, Józef (Malbork : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz propagandowy skierowany do rolników.
Keywords: Rolnicy -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sztum (Polska ; region) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.