Zeichnet die Neunte! Es geht un Alles was wir lieben! - Bernhard, Lucian (1883-1972). (Nürnberg : [s.n., 1918)
Niemiecki plakat propagandowy z okresu I wojny światowej.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- plakaty; Wojna światowa (1914-1918) -- propaganda