[Afisz teatralny] Leonard Gershe - Motyle są wolne = Butterflies are free : Komedia sentymentalna w 2 aktach / Teatr Dramatyczny w Gdyni. (Teatr Dramatyczny, 1974)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu. Reżyseria: Bohdan Sienkiewicz, scenografia: Elżbieta Chojak.