[Afisz teatralny] Leonard Gershe - Motyle są wolne = Butterflies are free : Komedia sentymentalna w 2 aktach - Teatr Dramatyczny (Gdynia). (Gdynia : Teatr Dramatyczny, 1974)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu. Reżyseria: Bohdan Sienkiewicz, scenografia: Elżbieta Chojak.
Keywords: Teatr Dramatyczny (Gdynia) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.