Gdańsk Wrzeszcz Widok ogólny / fot. M. Raczkowski. - Raczkowski, Mirosław (1927-2020) (Krajowa Agencja Wydawnicza PSW Prasa Książka Ruch, 1974)
Przedstawia panoramę Wrzeszcza w kierunku morza, ujętą z wieżowca Olimp, ok. 1975 r.