Gdańsk Kamienice przy Długim Targu / XVII-XVIII w. / fot. T. Sumiński. - Sumiński, Tadeusz (1924-2009) (Krajowa Agencja Wydawnicza, 1974)
Przedstawia kamienice przy Długim Targu w Gdańsku, ok. 1980 r.