Odezwa do publiczności [Inc.:] Zbliża się pożądana chwila przybycia ukochanego Monarchy [...] : w Warszawie dnia 27 Października 1807 / Stanisław Małachowski. - Małachowski, Stanisław (1736-1809) ([s.n.], 1807)
Druk ulotny - kwesta mieszkańców Warszawy na rzecz króla, z 27 października 1807.