Odezwa do publiczności [Inc.:] Zbliża się pożądana chwila przybycia ukochanego Monarchy [...] : w Warszawie dnia 27 Października 1807 - Małachowski, Stanisław (1736-1809). (Warszawa : [s.n.], 1807)
Druk ulotny - kwesta mieszkańców Warszawy na rzecz króla, z 27 października 1807.
Tyt. nagł.
BNPol online
Keywords: Polska -- 1807-1815 (Księstwo Warszawskie) -- druki ulotne