[Afisz. Incipit] Wczasy nadmorskie pobliże najpiękniejszych plaż Bałtyku w Sopocie, Orłowie i Brzeźnie. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz reklamujący wczasy w Ognisku Polskiej YMCA w Gdańsku-Wrzeszczu.