[Ulotka. Incipit:] III Wejherowskie Dni Teatralne Kwiecień 1970 / H. Błaszkowska. - Błaszkowska, Hanna ([wydawca nieznany], 1970)
Ulotka z programem wydarzenia, w którym udział wzięły: Teatr Ziemi Gdańskiej, Bałtycki Teatr Dramatyczny w Koszalinie, Teatr Ziemi Pomorskiej w Grudziądzu.