Na budowie pirsu do przeładunku rudy w Porcie Północnym / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia dźwig portowy przy budowie pirsu w Porcie Północnym w Gdańsku, 15. 01. 1977 r.