Ex Libris B. J. H. Fajlhauer. - Feilhauer, Henryk (1942-1999) (1979)
Przedstawia na tle tacy w kształcie litery D filiżankę z profilem twarzy. Napis: Ex Libris B. J. [Bogna Jakubowska]. Nazwisko aut. ołówkiem pod odciskiem płyty.