Exlibris GAK Wyspa Skarbów - Šalamon, Arpad (1930- ).; Gdański Archipelag Kultury "Wyspa Skarbów". ([Konjice] : [wydawca nieznany], 2014)
Przedstawia wieżę wiertniczą i rybę w morzu, u dołu napis: Exlibris GAK Wyspa Skarbów. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem autora, miejscem wydania i datą.
Keywords: Ekslibrisy -- Słowenia -- 1990-.