Ex Libris Jarusia Stryjca - Stryjec, Ryszard (1932-1997).; Stryjec, Jarosław (1965- ). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1971)
Na pierwszym planie sowa, za nią komin z którego wystaje wstęga z napisem: Ex Libris, wzdłuż lewej krawędzi pionowy napis: Jarusia Stryjca, pod wyobrażeniem autograf artysty.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, data i technika graficzna.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.