[Ulotka. Incipit] 9. Turn- und Sport-Fest am Mittwoch, den 5. September 1928 ... ([wydawca nieznany], 1928)
Ulotka z programem zawodów, które miały miejsce na przedwojennych terenach sportowych Kampfbahn Niederstadt.