[Ulotka. Incipit] 9. Turn- und Sport-Fest am Mittwoch, den 5. September 1928 ... (Danzig : [wydawca nieznany], 1928)
Ulotka z programem zawodów, które miały miejsce na przedwojennych terenach sportowych Kampfbahn Niederstadt.
Keywords: Szkoły Okrętowe i Ogólnokształcące Conradinum (Gdańsk) -- druki ulotne; Sport -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.