Kapłaństwo i uczuciowość / Thomas P. Rausch ; tłumaczenie Aneta Nowak. - Rausch, Thomas Peter (1941- ).
Kim jest mój duchowy powiernik? Czy mam bliskich i zażyłych przyjaciół? W jakiej wspólnocie żyję? Jakie są zakazane obszary w moim życiu? Czy włączam uczucia do modlitwy?