[Świadectwo ukończenia Szkoły Podoficerskiej w Grudziądzu]. ([wydawca nieznany], 1933)
Na druku w górnej części godło polskie na tle sztandarów; w dolnej części doklejono fotografię rocznika kończącego szkołę w 1933 między krzyżami Virtuti Militari. Na druku pieczęć dowódcy plutonu łączności w 64 pułku piechoty w Grudziądzu Wiktor Sożyński.