Bł. Jakub Alberione (1884-1971) - współczesnym świadkiem Jezusa Chrystusa / Krzysztof Burski. - Burski, Krzysztof (1966- ).
1. Światło powołania. 2. Świadectwo pracy wewnętrznej i zawierzenia Bogu. 3. Fundacje świadectwem owocowania łaski Bożej. 4. Współczesna forma świadectwa. 5. Potrzeba świętości.