Bł. Jakub Alberione (1884-1971) - współczesnym świadkiem Jezusa Chrystusa - Burski, Krzysztof (1966- ). (2004)
1. Światło powołania. 2. Świadectwo pracy wewnętrznej i zawierzenia Bogu. 3. Fundacje świadectwem owocowania łaski Bożej. 4. Współczesna forma świadectwa. 5. Potrzeba świętości.
Tytuł nagłówkowy.
Tytuł streszczenia: Beato Giacomo Alberione (1884-1971) - testimone contemporaneo di Gesù.
Streszczenie w języku włoskim.
Keywords: Jakub Alberione -- (błogosławiony ; -- 1884-1971); 1901-2000; Święci i błogosławieni; Doskonałość chrześcijańska; Artykuł z pracy zbiorowej; Biografia