[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Na podsatwie art. 9 i 12 dekretu ... o majątkach opuszczonych ... wzywam po raz ostatni ... do dobrowolnego zgłaszania inwentarza ... (Starogard : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z treścią zarządzenia z 26.10.1947 r.
Keywords: Starogard Gdański (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.