[Afisz teatralny. Incipit] Tadeusz Różewicz - Kartoteka / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1971)
Afisz teatralny informujący o premierze, która miała miejsce 30.01.1971 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria Andrzej Rozhin, scenografia Elżbieta i Leon Barańscy.