Vaterlädische Kundgebund : der Stadt Danzig anläßlich des 70. Geburtstages des Generalfeldmarschalls von Hindenburg. ([s.n.], 1917)
Druk z programem artystycznym i tekstami pieśni na uroczystość z okazji 70. urodzin Hindenburga 1 października 1917, która miała miejsce w Gdańsku w Sporthalle (dziś Opera Bałtycka).