Koncert symfoniczny : sezon 1951/52 - Polska Filharmonia Bałtycka im. Fryderyka Chopina (Gdańsk). (Gdańsk : [s.n.], 1951)
Program koncertu, który miał miejsce w Gdańsku i Gdyni 2-3.11.1951 r. wraz z inform. o kompozytorze.
Keywords: Polska Filharmonia Bałtycka im. Fryderyka Chopina (Gdańsk) -- programy; Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1990.; Życie muzyczne -- Polska -- Gdynia -- 20 w