[Afisz. Incipit] Uwaga Uwaga Kurs Przygotowawczy na Wyższe Uczelnie ... ([wydawca nieznany], 1961)
Afisz informujący o kursie organizowanym przez Uniwersytet Robotniczy Związku Młodzieży Socjalistycznej w Gdańsku.