Biskup gdański Tadeusz Gocłowski zaprasza na mszę św. Kongresu Eucharystycznego dla świata pracy którą będzie celebrował Ojciec Święty Jan Paweł II. (s.n.], 1987)
Zaproszenie na mszę do sektora G-8, którą celebrował papież Jan Paweł II w Gdańsku na Zaspie 12 czerwca 1987 r.