Metaloplastyka Stanisława Skury / Związek Polskich Artystów Plastyków, Biuro Wystaw Artystycznych Sopot. ([wydawca nieznany], 1967)
Plakat wystawy, która miała miejsce w pawilonach BWA w Sopocie w marcu 1967 r. Plakat przedstawia czarne koło z czarnymi kreskami na żółtym tle. Przy prawej krawędzi nieczytelne inicjały autora.