[Afisz. Incipit] Zawody piłki nożnej o mistrzostwo Klasy Państwowej Ogniwo Bytom - Budowlani Gdańsk. ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujacy o meczu 1.11.1953 r. na stadionie w Gdańsku-Wrzeszczu.