[Kościół św. Jakuba w Gdańsku] [aut. odb. Karol Nowaliński]. - Nowaliński, Karol (1935- ). (Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia fragment kościóła św. Jakuba od wsch., na pierwszym planie podwórze przy kościele, ok. 1900 r.