Exlibris Dr + Stanisławy + Wróblewskiej + K. Wróblewska. - Wróblewska, Krystyna (1904-1994) (1968)
Przedstawia węża Eskulapa i strzykawkę. Napis: Exlibris Dr + Stanisławy + Wróblewskiej +. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut. i data.