Ex - Libris Kazimiery i Jana Bargielów / Zygmunt Acedański. - Acedański, Zygmunt (1909-1991) (1967)
W prostokątnym obramowaniu, przez murowaną bramę widok na wieże kościoła kolegiackiego w Klimontowie, napis u góry: Ex - Libris, u dołu: Kazimiery i Jana Bargielów.