Ex Libris Erika Selle W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1988)
Przedstawia dwa grzyby i dwa motyle na tle ostu. Po prawej stronie napis: Ex Libris Erika Selle. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty autograf aut.