Ex Libris Erika Selle - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Selle, Erika ([Gdynia, 1988)
Przedstawia dwa grzyby i dwa motyle na tle ostu. Po prawej stronie napis: Ex Libris Erika Selle. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty autograf aut.
Miejsce wyd. wg miejsca działalności aut., data wg bibliogr.
Wojciech Jakubowski. Illustriertes Werkverzeichnis der Exlibris 1953-1998, Frederikshavn