Empfindunegn bei der Tafel-Loge, gesungen den 10. März 1805 in der gerechten und vollkommenen Loge St. Johannes zur Einigkeit in Danzig. ([Gdańsk : s.n., 1805)
Druk z tekstem pieśni masonów gdańskich.
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN i treści.
Keywords: Masoni -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Pieśni niemieckie -- 19 w. -- teksty