[Stan wojenny 1982] [Obwieszczenie Prezydenta Miasta Gdańska z 31 stycznia 1982 r.] / Fotografował Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1982)
Przedstawia obwieszczenie Prezydenta Miasta Gdańska z dnia 31 stycznia 1982 roku.