Uchodźcy a wybrane państwa Europy Południowej / Artur Adamczyk, Izolda Bokszczanin, Artur Adamczyk, Anna Biernacka-Rygiel, Anna Skrzypek, Marko Babić. - Adamczyk, Artur
Zakres i treść: Grecja, Włochy, Cypr, Portugalia, Malta, Chorwacja.