[Afisz teatralny] Jan Wolfgang Goethe - Współwinni : Komedia wierszem w 3 aktach / Państwowy Teatr "Wybrzeże". (Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1955)
Afisz teatralny informujący o premierze 30.07.1955 r. Teatr Kameralny w Sopocie ul. Rokossowskiego 39/41. Reżyseria: Józef Skwierczyński, scenografia: Roman Bubiec.