[Spichlerze na ołowiance] - Schönborn, Bronisław Waldemar (1909-1971). ([Gdańsk], 1935)
Przedstawia trzy spichlerze gdańskie na Ołowiance.
U dołu kompozycji ołówkiem sygnatura autora.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce powstania według działalności autora.
Data powstania według działalności autora.
Keywords: Rysunek -- Polska -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- zabytki -- w sztuce